Trodat Printy 4.0 fekete 4912 önfestékező bélyegző 47 mm x 18 mm

6.370 Ft

Műanyagházas, önfestékező szövegbélyegző általános irodai használatra ajánlott. Több színben választható bélyegzőházzal és bélyegző párnával, valamint maximum 4 soros, négyszögletes lenyomattal.

Pici mérete miatt kisebb táskákban is kényelmesen elfér. A lenyomat mérete kiválóan alkalmas a megszokott feliratokhoz. Cserélhető bélyegzőpárnával. Hihetetlenül kicsi és könnyű.

A bélyegzőház alsó része áttetsző, mely lehetővé teszi a pontos bélyegzést. A bélyegzőpárna kialakítása megkönnyíti a cserét.

Készleten

Bélyegzőgumi opciók

 • Készítsünk hozzá (szöveglemezt) bélyegzőgumit? *

  A bélyegzőink egyedileg megtervezett lenyomattal és gumigravírozással, valamint enélkül is megrendelhetők.

 • Mit írjunk a bélyegzőre? *

  Példa:
  Gipsz Jakab e. v. - kisadózó
  1234 Mintaváros, Teszt utca 9.
  Adószám: 12345678-9-10
  Nyilvántartási szám: 98765432

 • Embléma opció *

  A mellékletek feltöltéséhez előbb be kell jelentkezned a fiókba *

  Kérlek töltsd fel a kért emblémát vagy küldd át az info@pema.hu e-mail címre.Maximum file méret: 3 MBEngedélyezett file típusok: pdf

Védőtalp opciók

Egyes bélyegzőink védőtalppal szerelhetők. A védőtalpas tárolás esetén, egy esetleges bélyegzőgumicsere, általában párnacsere nélkül is abszolválható. További előnye, hogy véletlenül sem lesz semmi sem festékes.

 • Tegyünk rá védőtalpat? *

Festékpárna opciók

Néhány bélyegzőtípusunk különböző színű lenyomattal rendelhető.

 • Lenyomat színe *

  FIGYELEM: hivatalos iratokhoz és számlákhoz a kék vagy a fekete lenyomat engedélyezett!

Termék ár

Kiegészítő ár

Összesen

Leírás

Környezetbarát

A világ első klíma-semleges bélyegzője. Az eredeti Trodat Printy 4.0 termékcsalád egyik gyermeke. Nem hagy ökológiai lábnyomot. 65%-ban újrahasznosított műanyagból készül, értékes forrásokat kímélve meg. 49%-kal kevesebb széndioxidot bocsát ki a gyártás során, mint az előző modell. A környezetvédelmi szakemberek szerint ez példátlan.

Design

Egyedi tervezésű, hihetetlenül kicsi és könnyű. Speciális, anyagában mintázott bevonattal készült, melyet okostelefonoknál, laptopoknál és az autóiparban is alkalmaznak. Ez biztosítja a magas minőséget látványban és tapintásban. Különleges fényezése minimálisra csökkenti a karcolásokat és az ujjlenyomatokat.

Eredetiség

Minden eredeti ház UV lámpával megfigyelhető saját vízjelet tartalmaz… így ellenőrizhető, hogy a bélyegző nem hamisítvány.

Tulajdonságok

Könnyű szöveglemez felhelyezés. A szöveglemeztartó maximálisan kiemelkedik rögzített pozícióban, ez garantálja a biztos tartást. Könnyen levehető index ablak. Gyors és könnyű összeszerelés. 30%-kal kisebb az előző generációnál. Tiszta párnacsere, tamponnyomható vagy lézergravírozható előlap. Lehetséges párnacsere anélkül, hogy összefestékeznénk az ujjainkat. A plexiablak segítségével előzetes betekintést kaphatunk a lenyomat pozícionálásához. Védőtalp segítségével a zsebünkben is elfér.

További információk

Bélyegzőház szín

Festékpárna szín

, , , ,

Javasolt maximum sor

, , ,

Védőtalppal szerelhető

Lenyomat méret

Generáció

Lenyomat alak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trodat Printy 4.0 fekete 4912 önfestékező bélyegző 47 mm x 18 mm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =