Trodat Printy 4.0 fekete 4612 nyakba akaszthatós önfestékező körbélyegző 12 mm

3.500 Ft

Műanyagházas, önfestékező szövegbélyegző általános irodai használatra ajánlott. Több színben választható bélyegzőházzal és bélyegző párnával, valamint maximum 2 karakteres, kör alakú lenyomattal.

Pici mérete miatt kisebb táskákban is kényelmesen elfér. A lenyomat mérete kiválóan alkalmas a megszokott feliratokhoz. Cserélhető bélyegzőpárnával. Hihetetlenül kicsi és könnyű.

Készleten

Bélyegzőgumi opciók

 • A bélyegzőink egyedileg megtervezett lenyomattal és gumigravírozással, valamint enélkül is megrendelhetők.

 • Példa:
  Gipsz Jakab e. v. - kisadózó
  1234 Mintaváros, Teszt utca 9.
  Adószám: 12345678-9-10
  Nyilvántartási szám: 98765432

 • A mellékletek feltöltéséhez előbb be kell jelentkezned a fiókba *

  Kérlek töltsd fel a kért emblémát vagy küldd át az info@pema.hu e-mail címre.Maximum file méret: 3 MBEngedélyezett file típusok: jpg jpeg jpe png gif pdf

Védőtalp opciók

Egyes bélyegzőink védőtalppal szerelhetők. A védőtalpas tárolás esetén, egy esetleges bélyegzőgumicsere, általában párnacsere nélkül is abszolválható. További előnye, hogy véletlenül sem lesz semmi sem festékes.

Termék ár

Kiegészítő ár

Összesen

Leírás

Környezetbarát

A világ első klíma-semleges bélyegzője. Az eredeti Trodat Printy 4.0 termékcsalád egyik gyermeke. Nem hagy ökológiai lábnyomot. 65%-ban újrahasznosított műanyagból készül, értékes forrásokat kímélve meg. 49%-kal kevesebb széndioxidot bocsát ki a gyártás során, mint az előző modell. A környezetvédelmi szakemberek szerint ez példátlan.

Design

Egyedi tervezésű, hihetetlenül kicsi és könnyű. Speciális, anyagában mintázott bevonattal készült, melyet okostelefonoknál, laptopoknál és az autóiparban is alkalmaznak. Ez biztosítja a magas minőséget látványban és tapintásban. Különleges fényezése minimálisra csökkenti a karcolásokat és az ujjlenyomatokat.

Eredetiség

Minden eredeti ház UV lámpával megfigyelhető saját vízjelet tartalmaz… így ellenőrizhető, hogy a bélyegző nem hamisítvány.

Tulajdonságok

Könnyű szöveglemez felhelyezés. A szöveglemeztartó maximálisan kiemelkedik rögzített pozícióban, ez garantálja a biztos tartást. Könnyen levehető index ablak. Gyors és könnyű összeszerelés. 30%-kal kisebb az előző generációnál. Tiszta párnacsere, tamponnyomható vagy lézergravírozható előlap. Lehetséges párnacsere anélkül, hogy összefestékeznénk az ujjainkat. A plexiablak segítségével előzetes betekintést kaphatunk a lenyomat pozícionálásához. Védőtalp segítségével a zsebünkben is elfér.

További információk

Bélyegzőház szín

Festékpárna szín

Javasolt maximum sor

Lenyomat méret

Védőtalppal szerelhető

Generáció

Lenyomat alak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trodat Printy 4.0 fekete 4612 nyakba akaszthatós önfestékező körbélyegző 12 mm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kilenc − 5 =