Rólunk

Több évtizedes marketingtapasztalattal rendelkezünk

… imádjuk a színes projektek megvalósításának minden percét. Napjainkig számtalan ügyfelünknek segítettünk és továbbra is segítünk építeni, ismertté tenni a saját márkáját.

Már nagyon régen fontolóra vettük egy önálló webáruház indítását. Munkánk során mindig igyekszünk lépést tartani a változó trendekkel és szeretjük az újdonságokat elsőként, a saját házunk táján kipróbálni.

Mára olyan hatalmas módon megváltoztak a fogyasztói szokások, hogy többé nem lehet figyelmen kívül hagyni az e-kereskedelem jelentőségét.

 

Ötletből valóság

Ötletei mindenkinek lehetnek, de a legnagyobb ötlet is haszontalan mindaddig, amíg valaki fel nem használja, meg nem valósítja. Ebben fogunk tudni segíteni, pontosan ezen a területen van meghatározó, gyakorlati tapasztalatunk.

 

Hiszünk a jó termékekben, hiszünk a szakértelmünkben

A Pema Store oldalán – a saját termékeinken túl – szeretnénk teret biztosítani minden olyan árucikknek, melynek – az előzetes piackutatásunk alapján – létjogosultsága van. Nem kérünk kizárólagosságot és nem akarunk korlátokat sem szabni.

Ha van egy jó portékád, de nem szeretnéd az online marketingre szánt tanulópénzt megfizetni, akkor fordulj hozzánk bizalommal. Őszintén reméljük, hogy hamarosan az egyik leendő beszállítónkként üdvözölhetünk téged és a termékedet!